Training

COMMERCIEEL Digitaal aanbesteden

Admin bar avatar
€295,00
100p_digitaal

Training ‘COMMERCIEEL Digitaal aanbesteden’

€ 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

Digitale aanbestedingen commercieel organiseren

110% digitaal is commercieel denken. Overheden en andere publieke organisaties zijn verplicht om hun opdrachten openbaar en op basis van de wet in te kopen. Alle openbare aanbestedingen zijn te vinden op TenderNed en verlopen 100% digitaal. Is uw onderneming optimaal ingericht om commercieel te profiteren van zo’n digitale aanbesteding? Tijdens het training laten we zien hoe u het eenvoudig en doelmatig organiseert. We nemen u stapsgewijs mee door de gang van commercieel digitaal inschrijven op een aanbesteding. Zo kunt u direct met de aangeleverde informatie aan de slag en staat u gesteld ook het volgende contract te winnen.

 

Digitaal aanbesteden heeft een vlucht genomen. Wie niet klaarstaat, kan niet winnen. In dit training krijgen ondernemers uitleg waar ze die aanbestedingen kunnen vinden en hoe zij zelf in beeld kunnen komen bij overheidsopdrachtgevers. Commercieel denken! We bespreken het digitaal aanbesteden en inschrijven naar uw bedrijfspraktijk en uw winkansen’

 

Welke vragen behandelen we?

Tijdens dit training ‘COMMERCIEEL Digitaal aanbesteden’ krijgt u antwoord op de volgende vragen:

 1. Hoe kunt u als aanbestedende dienst digitaal aanbesteden?
 2. Hoe kunt u als inschrijvende partij commercieel digitaal inschrijven?
 3. Welke stappen zijn daarvoor noodzakelijk?
 4. Hoe benut u de voordelen van digitaal aanbesteden voor uw organisatie?
 5. Hoe wordt u als permanent zichtbaar en herkenbaar in de digitale wereld.

 

Wat doen we met TenderNed?

In dit powertraining van een halve dag speelt TenderNed een belangrijke rol. TenderNed is het wettelijk aangewezen platform in Nederland voor digitaal aanbesteden. Het training gaat in op commercieel digitaal aanbesteden en wat daar bij komt kijken. Van belang voor inkopende organisaties en bijzonder interessant voor inschrijvende partijen. Directe toepasbaarheid in de praktijk is bij deze trainingen altijd ons doel. We behandelen beide kanten van TenderNed, waardoor u als inkopende partij ziet wat de marktpartijen zien. Zo begrijpt u wat marktpartijen moeten doen, en hoe voor de inschrijvende partij een digitale aanbesteding totstandkomt. U kunt direct met de aangeleverde informatie aan de slag.

 

Resultaat van het training

Kennis van commercieel digitaal aanbesteden, de tips en de tricks van TenderNed.

 

Programma training Commercieel Digitaal Aanbesteden

 • Wat is TenderNed?
 • Wat is commercieel digitaal aanbesteden?
 • Wat moet er door u organisatorisch worden geregeld?
 • Hoe werkt commercieel aanbesteden en inschrijven via TenderNed?
 • Marktconsultatie, werken met het UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument) en bijzondere procedures (onder andere het dynamisch aankoopsysteem) in TenderNed.
 • Praktijksituaties in combinatie met TenderNed.

 

Voor wie is dit training?

Dit powertraining heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. En het bedrijfsleven als inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc.

 

De trainer

Pieter Veerman is gemeentelijk inkoopregisseur en juridisch beheerder. Ruime ervaring als TenderNed-deskundige bij de lokale overheid. Als inkoopregisseur coördineert Pieter de inkopers van de lokale overheid in het gebruik van TenderNed. Eerder werkte Pieter als juridisch adviseur in de publieke sector. De tevredenheidsscore van de trainingen van het Innovatieplatform Helpdesk Aanbesteden ligt al jaren rond een 8. Zie ook de referenties elders op onze website.

 

Training ‘COMMERCIEEL Digitaal aanbesteden’

€ 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een training

Course Features

 • Students 0 student
 • Max Students1000
 • Duration10 week
 • Skill levelall
 • LanguageEnglish
 • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

Related Courses