Training

EMVI – Beste Prijs Kwaliteit

Admin bar avatar
€695,00
emvi

Training EMVIBeste Prijs Kwaliteit

Zoetermeer
Van 9.30 uur tot 16.00 uur
€ 695.00 excl. 21% BTW en exclusief kortingsopties

 

Veel voor weinig of waar voor uw geld?

De beste verdeling van kostprijs en kwaliteit is altijd interessant. Maar het zwaartepunt van dit training ligt bij het maximaal benutten van de marktwerking, gebruikmakend van de (verplichte) selectie- en guncriteria. We hebben het over innovatief aanbesteden, functioneel en/of technisch, en resultaatgericht. Thema’s als Social Return, MVO, circulair en dergelijke worden uitgebreid meegenomen. Alles wordt vertaald naar de aanbestedingsfase en de contractmanagementfase. Inkoop- en verkoopvolwassenheid zullen we door middel van ontwikkelpiramides praktisch in beeld brengen. Dit training staat bol van praktische casuïstiek en eigen inbreng van u.

 

De markt doorzien

Marktpenetratie met een duidelijk doel, dat biedt dit training voor u. Geen goedkoop, geen duurkoop, maar ‘beste koop’. Daar doen aanbestedende en inkopende partijen allebei hun voordeel mee. Dit training verschaft u alle kennis voor de beste tactiek in het spanningsveld dat wordt bepaald door de (veranderende) wet- en regelgeving in aanbestedingstheorie en -praktijk. De ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’, daarover gaan we het hebben.

 

Resultaat van het Training

Zwaartepunt van dit training ligt op het maximaal benutten van de markt, gebruikmakend van de selectie- en guncriteria. Kennis van BPKV – EMVI, de achtergronden, de toepassing en de procedure. Alles om de noodzaak van de toepasbaarheid bij aanbestedingen te kunnen bepalen. U leert van de ervaringen van medecursisten uit andere beroepsgroepen en u ziet de strategische kansen van uw groeiende kennis: het gaat immers om het heel precies formuleren van de juiste vraag (en voor de verkopende partijen om het heel precies en adequaat inspelen op de juiste vraag). Het training bevat veel casuïstiek en eigen inbreng van u. Directe toepasbaarheid in de praktijk is het doel. De didactisch doordachte opzet van theorie en casuïstiek wordt hoog gewaardeerd door de deelnemers.

 

Programma Training EMVI – Beste Prijs Kwaliteit

 • Europese richtlijnen en nationale wetgeving in historisch perspectief.
 • Aanbestedingswet 2012, versie 2016.
 • Wat is EMVI en BPKV?
 • Praktisch toepasbare modellen.
 • Waar vinden we de BPKV en wie en hoe beïnvloeden dit?
 • Juridisch kader en jurisprudentie.
 • Casuïstiek.
 • Rekenmethodes en beoordelingen.
 • Alternatieve methode.
 • Vragen en certificaten.

 

Voor wie?

Het training heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. Zij leren hoe lastig het is om de vraag heel precies te formuleren en zo te stellen dat je ook echt exact krijgt wat je vraagt. En het bedrijfsleven, de inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc. Zij profiteren van een groeiend strategisch inzicht in en kijk op de lange termijn wensen van aanbestedende diensten.

 

Aanpak

Een training met een hoog interactief gehalte, vraaggestuurd, afwisselend theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Deelnemers krijgen na afloop praktische rekenmodellen mee naar huis. We behandelen voorbeelden van de operationele doelen van de aanbestedende partijen (‘wat wil ik eigenlijk kopen’), voorbeelden van tactische doelen (‘kan ik een slimmere combinatie aankopen?’) vertaald naar strategische doelen (waar wil ik met mijn aankopen over een paar jaar zijn?’). Inkoopvolwassenheid wordt gemaxilmaliseerd en ook de verkopende partijen kunnen er hun voordeel mee doen.

 

De trainer

John Kauerz, al jaren veel gevraagde trainer, spreker en consultant. Actief in de publieke sector en het bedrijfsleven. Geruime ervaring met de inkoop- en aanbestedingszijde, maar ook met de verkoop- en inschrijfzijde van het proces. Met name op het gebied van prestatieverbetering in de rollen van kwartiermaker, manager en projectleider. De tevredenheidsscore van de trainingen van het Innovatieplatform Helpdesk Aanbesteden ligt al jaren rond een 8. Zie ook de referenties elders op onze website.

 

Training EMVIBeste Prijs Kwaliteit

Zoetermeer
Van 9.30 uur tot 16.00 uur
€ 695.00 excl. 21% BTW en exclusief kortingsopties

 

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een training

 

 

Adres:

Regus Zoetermeer Centraal Station Business Centers

Louis Braillelaan 80, begane grond
2719, EK, te Zoetermeer
Website: http://www.regus.nl/business-centre/nederland/–/zoetermeer

Course Features

 • Students 0 student
 • Max Students1000
 • Duration10 week
 • Skill levelall
 • LanguageEnglish
 • Re-take course3

Instructor

Related Courses