Training

Gids Proportionaliteit en Tenderkostenvergoeding’ inclusief update 2020

Admin bar avatar
€295,00
7-Gids-Proportionaliteit-en-Tenderkostenvergoeding-inclusief-update-2020

Training Gids Proportionaliteit en Tenderkostenvergoeding’ inclusief update 2020

v.a. € 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

Aanbesteden: mag je alles vragen en wie betaalt die inschrijving?

‘Proportionaliteit’ is één van de basisbeginselen van het aanbestedingsrecht. Maar wat is proportioneel eigenlijk? Daar is de Gids voor, maar hoe werkt dat in de praktijk? Waar houden aanbestedende diensten rekening mee, en waar is er ruimte voor inschrijvers om hun recht te halen? Bijzonder actueel: heeft een inschrijver recht op een vergoeding, o werkt u weer voor niks? Op basis van praktijkvoorbeelden, uitleg van wet- en regelgeving en de update 2020, brengen we in deze training de ‘Gids Proportionaliteit en de Tenderkostenvergoeding’ naar uw eigen praktijk. Dat biedt alleen maar voordelen en het levert direct geld op.

 

Wat is de maat der dingen?

Proportionaliteit speelt in elke aanbesteding een rol. Past de vraag bij de markt of overvraagt de aanbestedende dienst? Wat is de juiste verhouding? Dat bespreken wij in de training. We bieden u praktische handvatten uit de praktijk en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. U werkt voortaan niet meer voor niets. Inclusief alle laatste ontwikkelingen voor 2020.’

 

Resultaat van de training

Het moet niet gekker worden: al die inschrijvingen uit de hoge hoed toveren kost tijd én geld. Dat weet u als geen ander. Kennis van de Gids Proportionaliteit en de Tenderkostenvergoeding kan u bij elke aanbesteding helpen om de horizon strak in beeld te houden. Wij brengen de meest actuele kennis voor beide onderhandelingspartners in het proces dat uw bedrijf of aanbestedende dienst alleen maar voordelen biedt.

 

Voor wie?

Deze powertraining heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. Proportionaliteit verplicht u om de vraag naar verhouding te formuleren en niet te ‘overvragen’. En het bedrijfsleven, de inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc. Zij halen hier concreet voordeel, want ze profiteren van actueel inzicht in het begrip ‘proportionaliteit’ en een onkostenvergoeding die niet meer dan normaal is.

 

De trainer

Jurist en trainer Pieter Veerman heeft ruime ervaring in deze vorm van aanbesteding met name in de overheidssector. Daar valt enorm veel te verdienen voor u. Pieter kan als geen ander de kneepjes van dit spel met u delen en praktijkvoorbeelden met u tot in detail doornemen. Ter lering, ter voorbereiding en ter verandering van uw strategie. De tevredenheidsscore van de trainingen van het Innovatieplatform Helpdesk Aanbesteden ligt al jaren rond een 8. Zie ook de referenties elders op onze website.

 

Training Gids Proportionaliteit en Tenderkostenvergoeding’ inclusief update 2020

v.a. € 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een training

 

 

Adres:

Regus Zoetermeer Centraal Station Business Centers

Louis Braillelaan 80, begane grond
2719, EK, te Zoetermeer
Website: http://www.regus.nl/business-centre/nederland/–/zoetermeer

Course Features

  • Students 0 student
  • Max Students1000
  • Duration10 week
  • Skill levelall
  • LanguageEnglish
  • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

Related Courses