Seminar

100% Digitaal Aanbesteden

Admin bar avatar
€695,00
6

Seminar

Professioneler aanbesteden = 100% digitaal aanbesteden
Tijdens het dag seminar ‘100% Digitaal Aanbesteden’ krijgt u inzicht in de grote voordelen die u bereikt met digitaal aanbesteden. Sneller, veiliger, goedkoper, automatisch archiveren en accountantproof. Zowel organisatorisch als per aanbesteding. U wordt bovendien voorbereid op de wettelijke verplichting om echt volledig digitaal aan te besteden.

Welke vragen behandelen we?
Tijdens het dag seminar ‘100% Digitaal Aanbesteden’ krijgt u antwoord op de volgende vragen:

 1. Hoe kunt u als aanbestedende dienst aan de slag met digitaal aanbesteden?
 2. Hoe kunt u als inschrijvende partij uw voordeel doen met digitaal inschrijven?
 3. Welke stappen zijn daarvoor noodzakelijk?
 4. Hoe benut u de voordelen van digitaal aanbesteden voor uw organisatie?

Wat doen we met TenderNed?
In dit seminar speelt TenderNed een belangrijke rol. TenderNed is het wettelijk aangewezen platform in Nederland voor digitaal aanbesteden. Het seminar gaat in op de implementatie en uitvoering van digitaal aanbesteden. Van belang voor inkopende organisaties en bijzonder interessant voor inschrijvende partijen. Directe toepasbaarheid in de praktijk is bij deze seminars altijd ons doel. In het seminar nemen we u mee van het moment van de aanleiding voor digitaal aanbesteden tot aan de uitleg van het systeem TenderNed. We behandelen beide kanten van het systeem, waardoor u als inkopende partij ziet wat de marktpartijen zien. Zo begrijpt u wat marktpartijen moeten doen, en hoe voor de inschrijvende partij een digitale aanbesteding totstandkomt. We gaan in op de vraag welke strategische overwegingen een rol spelen. U gaat tijdens het seminar stapsgewijs door het gehele proces. Zo kunt u direct met de aangeleverde informatie aan de slag.

Resultaat van het seminar
Kennis van 100% digitaal aanbesteden, en begrijpen hoe aanbesteden via TenderNed werkt. Tips en trucs voor de inrichting van uw aanbesteding en uw inschrijving.

Programma seminar 100% Digitaal Aanbesteden

 • Wat is TenderNed?
 • Wat is digitaal aanbesteden en waarom wordt het gedaan?
 • Wat moet er door u organisatorisch worden geregeld?
 • Hoe werkt aanbesteden en inschrijven via TenderNed?
 • Marktconsultatie, werken met het UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument) en bijzondere procedures (onder andere het dynamisch aankoopsysteem) in TenderNed.
 • Praktijksituaties in combinatie met TenderNed.

Voor wie is dit dag seminar?
Het seminar heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. En het bedrijfsleven als inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders, bid- & tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc.

Aanpak
Het seminar heeft met een hoog interactief gehalte. We werken altijd vraaggestuurd, en wisselen de theorie af met concrete praktijkvoorbeelden en oefeningen.

De trainer
Pieter Veerman, gemeentelijk inkoopregisseur en beheerder. Als inkoopregisseur coördineert Pieter de inkopers van de gemeente in het gebruik van TenderNed. Vanaf april 2016 heeft deze gemeente het 100% digitaal aanbesteden tot gebruik gemaakt. Eerder werkte Pieter als juridisch adviseur in de publieke sector. De tevredenheidsscore van de seminars van het Innovatieplatform Helpdesk Aanbesteden ligt al jaren rond een 8. Zie ook de referenties elders op onze website.

Dag seminar, uw investering € 695,00 p.p. ex 21% BTW
Programma: (van 09.30 tot ongeveer 16.00 uur)
Dinsdag 5 november 2019 in Zoetermeer

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een training

Kies uw seminar*
Aanbestedingswet (inclusief update 2019) (dinsdag 14 mei 2019)Functioneel aanbesteden (donderdag 23 mei 2019)EMVI - Beste Prijs Kwaliteit (dinsdag 18 juni 2019)Bid & Tendermanagement (donderdag 27 juni 2019)100% Digitaal aanbesteden (dinsdag 5 november 2019)Incompany
Wilt u gebruik maken van een van onderstaande acties?
Ik maak geen gebruik van een actieCombinatieactie 1: € 200,- korting op 2e trainingCombinatieactie 2: 3 seminars voor de prijs van 2 (€ 695,- korting)

Wilt u ook collega('s) voor dezelfde training inschrijven?
JaNee


Adres:

Regus Zoetermeer Centraal Station Business Centers

Louis Braillelaan 80, begane grond
2719, EK, te Zoetermeer
Website: http://www.regus.nl/business-centre/nederland/–/zoetermeer

Course Features

 • Lectures0
 • Quizzes0
 • Duration10 week
 • Skill levelall
 • LanguageEnglish
 • Re-take course3
Cursusonderdelen zijn leeg

Gerelateerde trainingen