Seminar

Covey en Aanbesteden – Inspiratie – Effectiviteit en Win-Win-Win

Admin bar avatar
€295,00
9-covey

Seminar

Seminar ‘Covey en Aanbesteden – Inspiratie – Effectiviteit en Win-Win-Win’

  1. Dinsdag 17 september 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein) en op
  2. Dinsdag 19 november 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein)

v.a. € 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

Optimale markwerking door een transformatie

Met Transformational Presence richt u zich op de kansen en het potentieel in een situatie. Daardoor bent u niet bezig met het oplossen van problemen, maar focust u zich op wat er kan en hoe u dat volledig kunt benutten. Resultaat: oplossingen die omarmd worden met als gevolg een duurzaam effect. Dus als u mensen verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit uw seminar: hands-on en heel doeltreffend.

 

Trainer en consultant John Kauerz:

Dit powerseminar laat u de Transformational Presence aanpak van Franklin Covey ervaren. Het diepgaande effect ervan wordt duidelijk. U krijgt een grote hoeveelheid coachtools aangereikt, en leert de werkzame principes hierachter. We bespreken de zeven gewoonten van de meest effectieve influencers. We hebben het over de benchmark van excellent coachend leidinggeven. Uw eigen transformatieproces is tijdens dit seminar in volle gang. Deelnemers zijn zeer verrast, en geraakt door de inzichten en de vaardigheden die dit seminar opleveren. Velen noemen het ‘een nieuwe wijze van leven en werken’.

 

Resultaat van het Seminar

U leert de toepasbaarheid van deze wijze van denken te integreren met het beoordlen van aanbestedingen en u profiteert van een nieuwe wijze van contacten onderhouden en uitbouwen. Wat bespreken wij met u in dit seminar ‘Functioneel aanbesteden’? De Covey-methodiek die de mens centraal stelt en targets opvolgt met grote discipline en nauwkerigheid. Maar ook de achtste eigenschap van succesvol leiderschap; van effectiviteit naar inspiratie. Hoe u het optimale aanbod uit de markt haalt in een win-win-win situatie met respect en eerlijkheid jegens uw onderhandelingspartners.

 

Voor wie?

Het seminar heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. En het bedrijfsleven als inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc.

 

De trainer

John Kauerz, al jaren veel gevraagde trainer, spreker en consultant. Geruime tijd actief in de publieke sector en het bedrijfsleven. Veel ervaring met de inkoop- en aanbestedingszijde, maar ook met de verkoop- en inschrijfzijde van het proces. Met name op het gebied van prestatieverbetering in de rollen van kwartiermaker, manager en projectleider. John is ook een geïnspireerd trainer en weet de theorieën van succesvolle markt influencers perfect toe te passen op het aanbestedings- en inschrijfproces. Zie ook de referenties op onze website.

 

Seminar ‘Covey en Aanbesteden – Inspiratie – Effectiviteit en Win-Win-Win’

  1. Dinsdag 17 september 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein) en op
  2. Dinsdag 19 november 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein)

v.a. € 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een seminar

Kies uw seminar*
Aanbestedingswet en Actualiteit 2020 (Donderdag 12 september 2019)Covey en Aanbesteden – Inspiratie – Effectiviteit en Win-Win-Win (Dinsdag 17 september 2019)Functioneel Aanbesteden (Donderdag 26 september 2019)Onderhandeling en Mededingingsprocedure (Dinsdag 1 oktober 2019)EMVI – Beste Prijs Kwaliteit (Donderdag 3 oktober 2019)Seminar Tendermanagement – Aanbestedingen WINNEN! (Donderdag 10 oktober 2019)Gids Proportionaliteit en Tenderkostenvergoeding inclusief update 2020 (Dinsdag 29 oktober 2019)COMMERCIEEL Digitaal aanbesteden (Dinsdag 5 november 2019)Aanbestedingswet en Actualiteit 2020 (Donderdag 14 november 2019)Covey en Aanbesteden – Inspiratie – Effectiviteit en Win-Win-Win (Dinsdag 19 november 2019)Functioneel Aanbesteden (Donderdag 28 november 2019)Meervoudig onderhands aanbesteden – Vinden en Winnen! (Dinsdag 3 december 2019)EMVI – Beste Prijs Kwaliteit (Dinsdag 10 december 2019)Onderhandeling en Mededingingsprocedure (Donderdag 12 december 2019)Seminar Tendermanagement – Aanbestedingen WINNEN! (Dinsdag 17 december 2019)Gids Proportionaliteit en Tenderkostenvergoeding inclusief update 2020 (Woensdag 18 december 2019)Incompany
Wilt u gebruik maken van een van onderstaande acties?
Ik maak geen gebruik van een actieCombinatieactie 1: 15% korting bij afname 2 seminars of personenCombinatieactie 2: 3e seminar of persoon gratis*ZZP-er actie: 15% korting op 1e en 25% korting op 2e seminar

Wilt u ook collega('s) voor dezelfde training inschrijven?
JaNee

* Korting geldig op goedkoopste seminar.

Course Features

  • Lectures0
  • Quizzes0
  • Duration10 week
  • Skill levelall
  • LanguageEnglish
  • Re-take courseN/A
Cursusonderdelen zijn leeg

Gerelateerde trainingen