Seminar

Meervoudig onderhands aanbesteden – Vinden en Winnen!

Admin bar avatar
€295,00
6-Meervoudig-onderhands-aanbesteden—Vinden-en-Winnen!

Seminar

Seminar ‘Meervoudig onderhands aanbesteden – Vinden en Winnen!’

  1. Dinsdag 3 december 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein)

€ 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

Zorg dat je meedoet

Een compact seminar bomvol handige tips en praktijkvoorbeelden. Commercieel en direct meervoudig onderhands aanbesteden? Iedereen wint. Aanbestedende diensten in Nederland kopen jaarlijks voor miljarden aan diensten, werken en leveringen in. Meestal lopen deze inkooptrajecten via zo’n meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure. Dan kiest de aanbestedende dienst zelf de leveranciers die mee mogen doen. Hoe dat werkt, en hoe je zorgt dat je vooraan staat, daar is dit seminar voor. Binnenkomen en binnenblijven. Daar zijn manieren voor. Op basis van praktijkvoorbeelden en toelichting van wet- en regelgeving geven we in dit seminar uitleg over een slimme meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure.

 

Vol voor de beste strategie

De meervoudig onderhandse procedure is een van de meeste voorkomende. Welke regels gelden daarvoor? Wij bespreken de procedure tot in detail. Geen verassingen meer voor u. In dit seminar belichten wij zowel de rol van de aanbestedende dienst als van de inschrijvende leveranciers. Beide partijen hebben er dus baat bij. Dit seminar geeft u inzicht in de dagelijkse praktijk met een voorsprong voor u. U kunt er direct mee aan de slag.

 

Resultaat van het Seminar

Urgentie is de moeder van slagvaardigheid. En bij marktwerking is alles urgent. Dat weet u als geen ander. Meervoudig onderhands aanbesteden is niet achteroverleunen, maar hard werken voor een goed doordachte aanbesteding, maar vooral ook voor een prikkelende en concurrerende inschrijving. Wij halen de sleur uit de routine en maken van u spannende onderhandelingspartners in een proces dat uw bedrijf of aanbestedende dienst nooit voor lief mag nemen.

 

Voor wie?

Dit powerseminar heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. Meervoudig onderhands aanbesteden verplicht u om de vraag heel precies te formuleren en zo te stellen dat u ook echt exact krijgt wat u wilt hebben. En het bedrijfsleven, de inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc. Zij zitten op het puntje van hun stoel en profiteren van een groeiend strategisch inzicht in en kijk op de lange termijn wensen van aanbestedende diensten.

 

De trainer

Jurist en trainer Pieter Veerman heeft ruime ervaring in deze vorm van aanbesteding met name in de overheidssector. Daar vaalt enorm veel te verdienen voor. Pieter kan als geen ander de kneepjes van dit spel met u delen en praktijkvoorbeelden met u tot in detail doornemen. Ter lering, ter voorbereiding en ter verandering van uw strategie. De tevredenheidsscore van de seminars van het Innovatieplatform Helpdesk Aanbesteden ligt al jaren rond een 8. Zie ook de referenties elders op onze website.

 

Seminar ‘Meervoudig onderhands aanbesteden – Vinden en Winnen!’

  1. Dinsdag 3 december 2019 (middag, Utrecht/Nieuwegein)

€ 295,00 excl. 21% BTW exclusief kortingsacties

 

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor een seminar

Kies uw seminar*

Wilt u gebruik maken van een van onderstaande acties?
Ik maak geen gebruik van een actieCombinatieactie 1: 15% korting bij afname 2 seminars of personenCombinatieactie 2: 3e seminar of persoon gratis*ZZP-er actie: 15% korting op 1e en 25% korting op 2e seminar

Wilt u ook collega('s) voor dezelfde training inschrijven?
JaNee

* Korting geldig op goedkoopste seminar.

Course Features

  • Lectures0
  • Quizzes0
  • Duration10 week
  • Skill levelall
  • LanguageEnglish
  • Re-take courseN/A
Cursusonderdelen zijn leeg

Gerelateerde trainingen