Specifieke voorwaarden Helpdesk Aanbesteden inzake trainingen

 

Aanmelding
U kunt zich voor het training opgeven via het Contactformulier op de website. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Direct na aanmelding ontvangt u een bericht van bevestiging. U wordt verzocht pas na ontvangst van de factuur de deelnamekosten over te maken.

Deelname
Deelname is persoonlijk. Deelnamekosten zijn inclusief cursusmateriaal, parkeerkosten, lunch, koffie en thee. De deelnamekosten zijn exclusief BTW. Als gemeente of provincie heeft u de mogelijkheid de BTW terug te vorderen via het BTW-compensatiefonds. Informeer bij uw boekhouding hierover.
Circa twee weken voor aanvang van de door u opgegeven training(s) ontvangt u van ons een herinnering en aanvullende informatie over het training en de locatie. Mocht u één week voor aanvang deze informatie niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op over de staat van uw inschrijving.

Annuleren
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd zonder bijkomende kosten door een collega laten vervangen. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met Helpdesk Aanbesteden via ons Contactformulier. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang brengen wij u € 75,- annuleringskosten in rekening. Bij het afnemen van een (combinatie)actie wordt altijd het volledige deelnemersbedrag in rekening gebracht. Bij annulering van een reguliere training binnen 4 weken voor aanvang brengen wij u het volledige deelnemersbedrag in rekening. Helpdesk Aanbesteden behoudt zicht het recht voor het training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 8 ingeschreven cursisten per training) en het programma te wijzigen als de omstandigheden dit vereisen.